Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nyakas Gábor – Kutyatitkok

2017-11-08 @ 18:00 - 21:00

A nagy sikerű Négylábú pszichológia előadás után ismét terítéken a kutyák lélektana

„A kutya az ember legjobb barátja”. Elcsépelt, ugye? Pedig igaz. Mi magunk sem tudjuk annyira szeretni önmagunkat, amennyire négylábú társaink képesek rajongani értünk. Az ember-állat kapcsolat gyönyörű és felemelő fejezete lehetne a kutyabarátok története, mégis lépten-nyomon azt látjuk, hogy ez a viszony a való életben közel sem kerül az őt megillető helyre, és ez bizony az ember hibája.

A kutyatartást, és nevelést, avagy összességében négylábú barátaink helyét az emberi világban sokszor árnyékolják be olyan élmények, melyekről nem beszélünk. E témákat érzékenységük miatt tabunak tekintjük, pedig megoldásuk felé már csak azzal megtennénk az első lépést, ha beszélnénk róla, hisz minden egyes szó újabb fejezet lenne a megoldáshoz vezető úton.

Nyakas Gábor az elképesztő sikerrel zárult Négylábú pszichológia című előadás után második ízben látogat el hozzánk, egy jóval specifikusabb tematikával. Gábor egész életét négylábú kedvenceink megismerésének, az ember-állat kapcsolat feltérképezésének és mélyítésének szentelte, ezúttal olyan témákkal foglalkozik, melyek épp kényes mivoltuknál fogva lehetnek ugyan keserűek, de legalább annyira felemelők is.

Jegyek kaphatóak 2017. szeptember 25-től a szervező, a Best-Work Kft. irodájában (1093 Budapest, Lónyay utca 41. flm. 6., 18-as kapucsengő) személyesen hétköznap 8 és 17 óra közt, valamint egyéni megbeszélés szerint hétvégén is; illetve átutalással, melynek részleteit az info@pszichologuskepzo.hu e-mail címen tudja egyeztetni ügyintézőnkkel.
A jegy ára: 2017. október 27., péntek éjfélig 2.400 Ft, azt követően 2.900 Ft
Időpont: 2017. november 8., szerda, 18 óra
Helyszín: Lurdy Ház Konferenciaközpont (9. kerület, Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet)

Helyszín

Lurdy Ház Könyves Kálmán körút 12-14., Budapest, 1097
Könyves Kálmán körút 12-14.
Budapest, 1097 Magyarország
+ Google Térkép