Impresszum

Szolgáltató: Mazuri Marketing Kft.

E-mail: negylabuakoldala kukac gmail.com

Képviselő: Nebehaj Vanda

Adatkezelés nyilvántartási száma : NAIH-94786/2016

Székhely: 5008 Szolnok, Karinthy Frigyes út 40.

Technikai információk

Weboldalunkat a Google Chrome, Mozilla Firefox és Microsoft Internet Explorer 9+ verziókhoz optimalizáltuk.

Internet oldalaink 1280×800 pixeles, vagy annál magasabb képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva.

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a cookie-k használata, valamint a JavaScript-futtatás engedélyezve legyen.

Tárhely szolgáltató: Vatel Kft.

Általános jogi információk

A weblapunkon szereplő szövegek, képek és videoanyagok, valamint ezek elrendezése a szerzői jogvédelem és más jogszabályok védelme alatt állnak. Ezen weboldalak bárminemű másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett.

Honlapunk kép- és szöveganyagát a tartalmat fejlesztő szakemberek a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére Petrus Krisztina EV. nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát, ezért ezúton is kizárunk minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek.

Személyes adatait bizalmasan és csak a törvényi szabályok szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. Cégünk az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.