St. Slobbery Headbangers Kennel

  • 2020-12-27

Hernádi Bernadett Zsuzsanna és Hernádi István vagyunk a St. Slobbery Headbangers Kennel tulajdonosai.

Sok-sok évvel ezelőtt vettünk egy Szentbernáthegyi kutyát, mert szerettünk volna egy hatalmas, hosszúszőrű, barátságos kutyát. Azonnal szerelembe estünk és elhatároztuk, hogy mi is részt veszünk a Szentbernáthegyi fajta megőrzésében és tenyészteni fogjuk.

A tenyésztési programunk célja, hogy olyan egyedeket hozzunk létre, amelyek a legjobban megközelítik a ma érvényes FCI sztenderd tökéletességét. Jelenleg öt vérvonallal dolgozunk, és nem zárkózunk el külső fedeztetéstől sem, ha lehetőséget látunk arra, hogy csodálatos kölykeink legyenek.

Rendszeresen bemutatjuk kutyakiállításokon kutyáinkat és nagyon sokszor kitűnő eredménnyel zárjuk a napot. Itt szívesen találkozunk az ebugattásokkal személyesen is!

Szeretnénk, ha ti is jobban megismernétek és megszeretnétek a Szentbernáthegyi fajtát, ezért kifejezetten örülünk, ha kérdéseket tesztek fel és kommentelitek a videóinkat, bejegyzéseinket közösségi felületeinket, weboldalunkon.

Köszönjük, hogy felkeresitek web-, facebook oldalunkat (https://www.facebook.com/hegyibernat.hu) vagy akár megkerestek minket személyesen egy kiállításon!

Előző «
Következő »