• Főoldal
  • >
  • News
  • >
  • Szereted a kutyákat? Gyere el te is és ezzel is támogasd a felelős állattartásra való figyelem felhívást!

Szereted a kutyákat? Gyere el te is és ezzel is támogasd a felelős állattartásra való figyelem felhívást!

  • 2024-09-13

Kedves kutyabarátok!

A ZöldEb Egyesület és az Ebugatta közössége 2024. szeptember 22-én, a Klauzál téren közösen szervez egy ingyenes, különleges programot, ahol kutyások és nem kutyások is egyaránt jól érezhetik majd magukat. Az egész napos rendezvényen interaktív bemutatókkal, fajtaismertetőkkel, kutya szépségversennyel, tombolával és állatvédelmi beszélgetésekkel készülünk, hogy együtt mutassuk meg, mennyire fontos a kulturált kutyatartás.

Miért érdemes eljönnöd?

Az esemény nemcsak a szórakozásról szól, hanem fontos állatvédelmi és kutyatartási tanácsokat is hallhatsz. Ha szeretnél többet megtudni a felelős állattartásról, a kutyád neveléséről, vagy csak élveznéd a kutyás programokat, itt a helyed! Részt vehetsz tombolasorsoláson is, ahol fantasztikus nyeremények várnak rád, a kutyád pedig a szépségversenyen mérheti össze magát más kedvencekkel.

A programok közt olyan bemutatók is lesznek, mint az EdeLine, a Kutyás Szolgálat interaktív bemutatója vagy a Dog All Stars show. Közben lehetőséged lesz beszélgetni állatvédőkkel is és megismerni a felelős állattartás legfontosabb szempontjait.

Kutyádnak pedig egyedi termékekkel is készülnek, valamint lesz jótékonysági vásár is.

Ne feledd, akár kutyával, akár kutya nélkül érkezel, garantáltan jól fogod érezni magad. Készülünk gyermekprogramokkal is, így az egész család számára szórakoztató lesz a nap.

A kutyaszépségversenyre a helyszínen nevezhetsz, ahol bármilyen kutyát szívesen látunk, legyen az fajtatiszta vagy keverék. Nevezési feltételek: érvényes oltási könyv és mikrochip!

Gyere el, támogasd az állatbarát közösséget, és mutassuk meg együtt, mennyi felelős gazdi tartozik hozzánk!

További információk:

Facebook 

Ebugatta.hu

Kapcsolat: info@ebugatta.huinfo@zoldeb.hu

A Kutyás Nap az Erzsébetvárosi Önkormányzat “Felelős Kutyatartást Támogató Programok” pályázatának keretében valósul meg.

Előző «