Rozina Design

  • 2017-11-06
Kisvállalkozásunk kifejezetten ölebek számára készít designer hámokat, pórázokat, fekhelyeket. Hámjainkat standard és egyedi méretekben is készítjük. Azért alapítottuk a Rozina brand-at, hogy a kiskutya gazdik igazán igényes, hand made termékekhez juthassanak elérhető áron. Nálunk bármilyen apró is legyen a kutyus, biztos, hogy talál neki megfelelő hámot gazdija. Fő szempontunk az előállításnál az exkluzív megjelenésen kívül a kényelem és biztonság volt. Hámjaink kialakítása figyelembe veszik a kiskutyák igényeit, mivel a K-típusú és a szemüveg típusú hám ötvözetei.
 A vállalkozás még igen fiatal, 2017 augusztusában indult. Azonban rendkívül lelkesek vagyunk. Termékeinken kívül próbálunk karitatív szerepet is vállalni. Jelenleg is folyamatban van a Mellrák Ellenes Ligának való adomány gyűjtésünk, melyet eladott termékeinkből finanszírozunk.
 Továbbá próbálunk a közösség formálásra is szerepet fordítani. A nyár végén megszerveztük és lebonyolítottuk  az I. Rozina csivava találkozót. Természetesen tervezünk továbbiakat is, a nagy sikerre való tekintettel.
Rólunk személyesebben:
 A párom és én alapítottuk a Rozinát, közös gyermek. Viszont mindennek az ihletője, Rozika volt, a mi kis csivavánk. Ugyanis nem találtunk neki megfelelő méretű hámot és akkor még a kinézetről nem is beszéltem…Őszintén szólva lett volna neki egészen pici rágcsáló hám, vagy 25.000 Ft-tól. Az utóbbit sokalltam. Pár hét múlva meg is varrtam neki az első hámját, aminek családi és baráti körben is nagy sikere volt. Valahogy innen indultunk a Rozinával.
 Mostanra a kutyák iránt imádat odáig fokozódott, hogy elkezdtem ötleteimet és tapasztalataimat blog formájában is megjeleníteni. Párommal mindketten kezdő gazdik voltunk amikor Rozika hozzánk került, mostanra már azonban egy kész hölgyé lett. Aki tökéletes társunk, azonban volt mit tanulnunk róla és egyben tőle. Szóval a megszerzett tudást szeretném tovább adni, illetve érdekességekkel szórakoztatni .A blog is gyermekcipőben jár, azonban már az első cikk megjelenésre került az Index által.Természetesen a blog összekapcsolt vállalkozásunkkal is.
 Pár hete minket is elért a söjtöri mentés híre, amit a Csivava Fajtamentő Egyesület is végzett. Jött is az ötlet, hogy tulajdonképpen Rozinak szeretnénk egy barátnőt, akkor csak is tőlük. Illetve tervezetbe van véve a Fajtamentők valamilyen formámban való segítése.
Előző «
Következő »