Terápiás kutyamasszázs és lelki rehabilitáció

  • 2017-11-06

A kutyák testi és lelki rehabilitációjával foglalkozom.  Célom, hogy minél több gazdin segítsek és minél több kutyát rehabilitáljak.

www.kutyagyogyitas.hu
http://www.facebook/kutyagyógyítás.com
Az egész kutyázásom ott kezdődött el, hogy apukám meghalt, és ő nagyon, de nagyon jól ismerte a kutyanyelvet, mivel bronzkoszorús mesterkiképző volt. Itt eldöntöttem, hogy szeretném vinni a vonalát. Így megvettem az első kutyámat és elkezdtem felépíteni a kapcsolatunkat. Nagyon nehézkesen indult, de a kitartó munkában meg leltem a sok sok örömet, és kaptam egy fantasztikus engedelmes kutyát a francia bulldog Bezilt. Most már sajnos nincs velem, de ő volt az alap mindenben.

Most már lelki sérült kutyusokon segítek és építem vissza sz életüket, hogy belőlük is engedelmes kutyusokká váljanak.

Mindig elmondom a gazdiknak, hogy ez egy hosszú folyamat, lesznek rossz és jó napok, de mindvégig ki kell tartani és a kitartó munka és a szeretett meghozza a várva várt eredményeket.

Itt is a célom, hogy egy harmonikus kapcsolat alakuljon ki gazdi és kutyája között.

A terápiás kutyamasszázst pedig a Dolly kiképző kutyám miatt kezdtem el, mivel idős korára ízületi fájdalmai voltak.

Nem bántam meg, mivel tényleg tudtam segíteni rajta. Sajnos idén 2017.05.19-én fel ment a menybe egy betegség őt legyőzte, de azóta is sok sok kutyán segítettem, így egyáltalán nem bántam meg.

A kezeim között már sok sok kutyus épült fel, és készítettem is róluk képeket és videókat.

Nagy örömmel tölt el, hogy másokon segíthetek. Ez a gondolat visz mindig előre, még akkor is, ha nagyon ramatyul érzem magamat. Tudom, hogy a kutyáknak szükségük van rám, ez ad minden napra erőt nekem.

Jeszenszky Zsuzsanna

Előző «
Következő »